Nu a fost usor deloc, dar am reusit, acum alaptez exclusiv

Vreau sa incep prin a-i multumi unei doamne extraordinare, dna Georgeta Musat, un inger de femeie, care a aparut in calea noastra, a mea si a micutei mele printese, exact cand aveam mai multa nevoie de ajutor.
Din maternitate ne-au dat lapte praf, supliment cum spun ei, de care nu eram deloc incantata, dar ce sa faci, daca asa spune doctorul, asa facem, el stie cel mai bine, sau asa ar trebui sa fie.
La o zi dup ace am ajuns acasa, micuta mea a facut icter, era foarte somnolenta, nu manca foarte mult, plangea mult, am continuat cu lapte praf si san  in paralel, dar la san sugea din ce in ce mai putin.
Disperati, si eu si sotul meu, am cautat ajutor si l-am gasit la aceasta doamna minunata, care cu multa pricepere si rabdare ne-a invatat ce trebuie sa facem, cum sa facem pentru a alapta exclusiv de la san.
Nu a fost usor deloc, dar cu multa vointa si cu multe sfaturi bune de la dansa, am reusit dupa prima luna sa alaptez exclusiv de la san. Daca nu am fi intalnit-o pe aceasta doamna, o doamna in adevaratul sens al cuvantului, cu siguranta ajungeam doar la lapte praf si atat. Acum bebelusa are doua luni si jumatate, aproape si-a dublat greutatea de  la nastere si este alaptata in continuare exclusiv.
Vreau sa ii multumesc inca o data pentru tot ajutorul  si sa va spun fetelor ca daca aveti nevoie de un profesionist adevarat,  ati ajuns in locul potrivit!

Rodica, septembrie 2014

 
Cursuri