Despre aniversarea Facebook vs Messenger/WatsApp/telefon/SMS

Actualul si indragitul concept Facebook a deschis o fereastra luminoasa si calda catre  prietenie. Aici, o urare de bine adresata unui amic pe contul lui personal, este un dar pretios si chiar daca aceasta soseste mai tarziu este tot cu bucurie. Gandurile frumoase si pozele raman împreună si bucura pe termen lung pe cel care le primeste, pentru ca impartasirea bucuriilor face oamenii mai fericiti.
 
Daca apoi sarbatoritul multumeste, printr-un mesaj colectiv sau fiecaruia in parte, reactioneaza ori da like, ignora partial sau total mesajele, spune sau nu spune la multi ani prietenului la randul sau, este alegerea acestuia in lumina valorilor si a starii sale de conștiinta.
 
Urarile prin telefon/SMS/Messenger/WatsApp (minunate cand nu exista prietenie FB) pot fi ratate in valtoarea momentului si risca sa ramana fara raspuns, producand frustrari atat expeditorului cat si adrisantului prins in prea plinul zilei.  Desi par 'mai personale', acestea creeaza un soi de confidentialitate stinghera atat timp cat evenimentul este la vedere tocmai pentru bucuria de a fi sarbatorit cu prietenii fb, caci cine nu doreste il ascunde din pagina.
 
Timpul trece, vremurile se schimba...acum ‘la moda’ este sarbatoarea Facebook, cine stie ce o sa mai fie si unde o sa ne petrecem zilele peste o vreme?! Keep smiling, life is long learning process :)

 
Cursuri