Alaptare si intarcare cu blandete la 3 ani si 5 luni

Un lucru firesc, minunat, pe care nu-l pot exprima in cuvinte oricat as incerca. 
 
Am inceput greu, o disfunctie autoimuna m-a necajit permanent dar bebelusul crestea frumos si sanatos iar acum am doar amintiri placute, sentimente ce inca imi vibreaza in suflet. Mi se deruleaza in fața ochilor manute pufoase, gurita cautatoare, ochii blajini...  
 
Consider alaptarea unui copil mai mare de 2 ani chiar mai amuzanta, intrucat vorbeste si poate exprima iubirea sau poate avea replici spumoase pe această tema.
 
Dupa ce m-am întors la serviciu, am reusit sa alaptez cu succes inca 1 an si jumatate. Sugea cand ajungeam acasa și uneori noaptea.
 
Am ales intarcarea blanda. Iubea atat de mult momentul mesei si ma mangaia cu atat de multa recunostinta incat nu am avut sufletul sa-l traumatizez cumva. Imi spunea deseori ca lapticul este dulce si bun si el este inca bebelus si mai vrea sa pape titi. 3 ani și 5 luni. Multi spuneau ca este prea mare, ba chiar ma acuzau ca l-am traumatizat. Este trist ca tocmai medicii erau porniti si aveau cele mai taioase replici. De multe ori nici nu le spuneam ca mai alaptez.
 
Ma incearca un sentiment minunat cand il vad impresionat de alti copii alaptati. Se vede repede diferenta intre el, un bebelus care a cunoscut gustul si dragostea ce a curs odata cu lapticul, si alti copii care nu au nicio reactie la aceste imagini. 
 
A meritat! Am uitat de durere, noptile nedormite si restul grijilor. Fericirea lui a fost mai presus de orice si nu regret decizia luata. Va incurajez sa alaptati cat puteti de mult si mai ales, sa optati pentru o intarcare blanda!   
AMD 

 
Cursuri