Alaptare exclusiva dintr-un singur san (dupa operatie de cancer)

Au trecut 8 ani...au trecut 8 ani de cand am aflat diagnosticul "Carcinom Ductal Invaziv" (cancer la sanul drept). Un cosmar din care imi doream sa ma trezesc. Ma gandeam ca poate nu e realitate ci doar un cosmar trecator de noapte si dimineata voi reintra in rutina.
5 ani a durat tratamentul...am avut doi ingeri pazitori: Prof Dr. Zielinski si Dr. Manolache.
Nu mi-am pierdut nicio secunda veselia si atitudinea pozitiva. M-am luptat pentru fiecare secunda din viata mea, pana cand am reusit. Am reusit sa ajung la ziua in care ma trezesc dimineata, ma pot ridica din pat si nu mai am nicio durere. Soarele straluceste din nou la geam.
De atunci vad in fiecare dimineata soarele cum rasare si am o mare bucurie in suflet cand incepe o noua zi. O noua zi din NOUA mea viata.
Cel mai mare vis mi s-a implinit in data de 10 iunie 2017. Sunt perfect sanatoasa si sunt insarcinata! Astept un baietel, iar sarcina este fara probleme, sub atenta supraveghere a Dlui Prof. Peltecu!
La 41 saptamani si o zi l-am cunoscut pe Eduard-Luca, cea mai mare realizare din viata mea. Din NOUA mea viata. In prima secunda in care l-am atins i-am simtit caldura, caldura din sufletul lui.
In prima saptamana am avut o mare dezamagire ca nu am putut alapta, cu toate ca lapte reuseam sa scot cu pompa de la sanul stang, care nu era operat. Atunci un alt inger pazitor a aparut: Dna Musat. Era iarna, cea mai geroasa zi si zapada paralizase Bucurestiul. Am petrecut impreuna jumatate de zi si din si a doua zi, Eduard a inceput sa suga la san. In saptamana respectiva am eliminat si laptele praf. Alaptez exclusiv dintr-un singur san. Eduard are 5 luni.
Ce am invatat din aceasta lunga suferinta? Exista viata si dupa cancer. Lupta si vei reusi, dar inainte de toate, gandeste-te care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata!

 
Cursuri