Rabdarea intru Alaptare, o marturie impresionanta

Am intalnit in practica clinica dese renuntari, reusite 100% si victorii  partiale... Rabdarea intru Alaptare, face minuni !

“Nu stiu daca ne mai tineti minte pe mine si pe fetita mea... Acum piticuta mea are 10 luni si jumatate, 10,350 kg si 75 cm. Nu am mai scris nimic, si imi cer scuze pentru acest lucru. Dar ma simt intr-un fel datoare sa va anunt ca nu am renuntat la alaptare.

Asa cum va scriam ultima data, am continuat sa-i dau fetitei completare... Si tzitzi la greu, zi di noapte, de fiecare data cat vroia si cand vroia. La 4 luni si-a scos una din completari, apoi inca una, iar in martie, exact inainte sa implineasca 6 luni a renuntat si la singurul biberon pe care il mai avea, cel de seara dinainte de culcare.
Asa ca de la 6 luni alaptaz exclusiv!!! Tot de la 6 luni am inceput usurel si diversificarea.

Acum la 10 luni si jumatate mananca fructe dimineata, legume cu ou/carne/ficatel la pranz, iaurt dupa amiaza, iar seara mai ciuguleste de la noi un cartof copt, o rosie, un castravete...

Tzitzi este in continuare la putere! Suge de cateva ori pe noapte (ii dau si niste dintisori acum), dar este ok, pentru ca nu se trezeste, doar se foieste si cum ii dau sanul suge si se calmeaza. Nu se trezeste efectiv. Pana la 9 luni sugea ziua la 1-2 ore, apoi a inceput si ea sa mai rareasca, dar tot e indragostita de tzatzica ei si suge de cateva ori/zi. Si ziua si noaptea adoarme doar la san. Am lasat-o si cu sotul si mama si cu ei adoarme leganata putin in brate. Suzeta nu folosim.

Peste 2 sapt voi incepe serviciul. Imi va fi groaznic de greu sa lipsesc atat de langa ea, imi vine sa plang numai cand ma gandesc. Dar ne vom descurca noi.

In zilele cand suntem mult plecate, mai suge doar inainte de nani, de 1-2 ori/zi. O sa incerc sa-i las cateva zile LM muls, sa vad daca vrea pe timpul zilei cat sunt plecata, dar ii voi lua o canuta, ca nu vad rostul sa ne intoarcem la un biberon pe care l-a respins acum 5 luni. Oricum cand voi veni de la serviciu si noaptea, voi fi numai a ei

M-ati ajutat mult la inceput si va multumesc pt asta. Vroiam sa stiti ca .nu am renuntat si voi continua sa alaptez pana va fi ea pregatita sa renunte. Va imbratisez,…”

OJ

 
Cursuri